Hírek

2016.10.18. 18:23

Kézbesített köszönet - Ötvenkilenc fiatal alkotó vehette át oklevelét

Dunaújváros - A Móra iskola 59 tanulója vesz részt alkotóként az „Ez vagyok én” címmel jelentkező kiállításon a Rudasban. Köszönő szavak az oklevelek mellé.

Szabó Szabolcs

Keddi lapszámunkban olvashattak arról, hogy immáron 16. alkalommal a Rudas iskola aulájában nyílt meg a Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület által szervezett „Ez vagyok én" című kiállítás, amelynek létrejöttében jelentős szerepet vállalt a Móra Ferenc iskola 59 tanulója is.

Müller Márk szemlézi figyelmesen a frissen kapott oklevelet Fotó: Zsedrovits Enikő

A hétfői megnyitón számos alkotó, és a kezdeményezésben résztvevő civil szervezet képviselője vehette át elismerő oklevelét a Rudas középiskola aulájában a rendező Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület vezetőitől.

Mivel a Móra Ferenc Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény népes alkotógárdával képviselteti magát a kiállításon, így a diákokat kedden délelőtt külön is köszöntötték. A méltató szavak mellett oklevelet is kaptak a tanulók.

Az „Ez vagyok én" kiállítás október 22-ig várja az érdeklődőket a Rudas középiskolában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!