Hírek

2013.01.04. 21:18

Bosszankodnak a betegek az új helyre költözött fizikoterápiás szakrendelés miatt

Dunaújváros – Több szakrendelés új helyre költözött a kórházban. A DH-hoz forduló betegek szerint a fizikoterápiás rendelésnek mielőbb új helyet kellene találni.

Szabó Szabolcs

Számos olvasónk kereste meg lapunkat azzal a panasszal, hogy mostoha körülmények között bonyolítják le a fizikoterápiás szakrendeléseket a kórházban. Mint a DH is beszámolt róla, az említett szakrendelés a közelmúltban költözött át az intézmény alagsorába, az I. Rendelőintézet felé vezető folyosón található rendelőbe.

 

Korábbi idilli állapot. A fizikoterápiás szakrendelések remek helyen voltak az élményfürdőben, ám végül költözniük kellett (Fotó: Vohlmann György)

– A folyóson várakoznak az emberek, még a nyugodt átöltözéshez sincs elég hely. Kellemetlen ez betegnek, orvosnak, egészségügyi dolgozónak egyaránt. Csak remélni tudjuk, hogy mielőbb változik a helyzet és emberibb körülmények között folytatják a szakrendelést – fogalmazott lapunknak Szabó Istvánné. A szakrendelés azért költözött új helyére, mert a korábbin, a földszint „B” szárnyban mozgásszervi rehabilitációs osztályt alakítanak ki a jövőben. Egyes kórházi szakrendelések az utóbbi években többször is költöztek, így az olvasók által említett fizikoterápiás ellátások is.

Az ügyben péntek délután megkerestük a kórházat is, ám az illetékeseket nem értük el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!