Hírek

2016.02.21. 16:18

Kína a cél! - minden perc és forint számít Pecsét Istvánnak

Dunaújváros - Mondhatjuk, hagyománnyá vált a Pecsét István javára indított gyűjtőakció kezdete óta, hogy Cserna Gábor polgármester hétvégente sajtóközleményben tájékoztatja a közvéleményt a gyűjtés mérföldköveiről.

Körmendi Erzsébet

Ismét eltelt egy hét, és ezúttal is büszkék lehetünk Dunaújvárosra!

Váry Károly előadása az egyetemen, Lipics Vilmos akril festménye, Horváth Gábor különleges zsebkései és a jótékonysági torna is mind hozzásegítik Istvánt a gyógyulását segítő utazáshoz!

Március 4-én a Bartók Kamaraszínház jótékonysági gálára várja a közönséget, ahol szintén licitálni lehet majd szebbnél szebb alkotásokra. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal munkavállalói 100 ezer forinttal járultak hozzá a hőn áhított célhoz, a vasmű dolgozói is közel 100 ezer forinttal segítettek, a kézilabdás lányaink pedig jótékonysági tombolát szerveznek jövő vasárnap!

A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlaszámán immár túlléptük a 3 millió forintot, a nemzetközi internetes oldalon pedig, ha nem is sokkal, de az 1 millió forintot. Jól tudom, hogy sokan még most készülnek az összegyűjtött összeget eljuttatni, ezért ezúttal is szeretném megkérni a gyűjtőpontok koordinátorait, valamennyi segítő civil szervezetet, intézményt és közösséget, hogy az adománypontokon továbbra is tegyék lehetővé az adakozást, azonban az eddig összegyűjtött összeget juttassák el a közalapítvány számlaszámára.

Ne feledjék, minden perc és minden forint számít!

Kérem, adományukat küldjék el a közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550 332 - Pecsét István javára ), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!