Színes és bőséges Kisapostag falunapi felhozatala pénteken és szombaton

2017. május 31., 18:15 szerző: Horváth László
komment
KISAPOSTAG Színes és bőséges programkínálattal várják a rendezvényre kilátogatókat. Az esemény hivatalos részében Kisapostag és Dunaegyháza testvértelepülési szerződést köt egymással. Ezért is nagyon várják a hétvégi falunapot.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A sportpálya területén már június 2-án, pénteken este 9 órától elkezdődik a felhőtlen szórakozás a kisapostagi falunapon. A színpadon a dunaújvárosi Karolina Road Blues/rock zenekar és a Rock Box. Június 3-án, szombaton 10 órától startol a falunapi dalostalálkozó.

Közben reggel nyolctól a kulináris élvezetek kedvelői is szorgoskodhatnak a főzőversenyen. Ebédidőt követően Huszár Gál emlékére Dinnyés József és Nagy Sándor tart előadást, majd a Kiscsapás táncegyüttes és a baracsi általános iskola színjátszóköre szórakoztatja a közönséget. A programokban láthatjuk még Szerecz Róbert zumbabemutatóját, amelybe magunk is bekapcsolódhatunk. 15 órától a gyerekek kedvence, Kassovicz László meseelőadása foglalja le a kicsiket. 16.10-től a testvértelepülési szerződéskötés, Kisapostagért Díj és Kisapostag Büszkeségei kitüntetés teszi hivatalossá a programot.

Tavaly is fergeteges hangulatú dalostalálkozót szerveztek a kisapostagi falunapon Fotó: H. L.

A folytatásban Barkóczi Gyula és Dér Gabriella lép pódiumra. Lesz Maszkura és Tücsök Raj produkció, valamint tombola, 21.30-tól tűzijáték, 22 órától Ocho Macho koncertje hoz fergeteges bulit a résztvevőknek.

A színpadon kívüli is találhatunk kiváló kikapcsolódási lehetőségeket. 13-tól 18 óráig kisvonat, ingyenes ugrálóvár, körhinta, trambulin, játszóház, 15 órakor a Kisapostag - Dunaegyháza öregfiúk mérkőzése teszi színesebbé a kisapostagiak 2017-es falunapi programjait.

- Június 3-án, szombaton a kisapostagi falunapi rendezvények hagyományos programja a helyi nőegylet valamint az önkormányzat szervezésében megvalósuló dalostalálkozó. Az idei eseményen láthatjuk és hallhatjuk a Kunszentmiklósról, Dunavecséről, Dunaegyházáról, Bölcskéről, Baracsról, Nagyvenyimről, Cecéről, Szabadegyházáról érkező dalköröket, valamint bemutatkoznak Kisapostag táncos lábú ifjai, továbbá a nőegylet dalköre is. A falunap egész napos programot kínál valamennyi résztvevőnek, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, ezek között említhetem az ingyenes kisvonatot, amellyel a résztvevők megismerhetik a település szép területeit - tájékoztatta lapunkat Szatmári Attiláné, a Kisapostagi Nőegylet vezetője.

Horváth László

2017. május 31., 18:15 szerző: Horváth László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...