Hírek

2015.07.31. 17:07

Kislányt zaklatott - Tizenegy éves gyereket molesztált gy pusztaszabolcsi férfi

Dunaújváros - Csütörtökön egy daruszentmiklósi, pénteken pedig egy pusztaszabolcsi férfi ügyében hozott döntést a bíróság - mindkettejüket szexuális molesztálással vádolják.

Gallai Péter

Az előbbi esetről már beszámoltunk.

A Fejér Megyei Főügyészség indítványozta annak a 38 éves férfinek az előzetes letartóztatását, aki 2015. június elején Pusztaszabolcson, a nevelése alatt álló tizenegy éves lánygyermekkel szexuális cselekményt végzett.

Fotó: Koppán Viktor

A bűncselekmény tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel, - amely 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztés - feltehető, hogy a gyanúsított jelenléte szabadlábon hagyása esetén az eljárási cselekményeknél nem biztosítható, valamint a tanúk befolyásolásával a bizonyítást megnehezítené vagy veszélyeztetné, az ügyészség az elkövető nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt indítványozta előzetes letartóztatását.

Az ügyben a Székesfehérvári Járásbíróság augusztus 1.-én 13.00 órakor tart meghallgatást, amelynek eredményéről tájékoztatni fogom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!