Hírek

2015.05.12. 16:43

Kiszélesítik a Papírgyári úti kereszteződést

Dunaújváros - Munkálatok zajlanak a hatos főút és a Papírgyári út kereszteződésében, ahol utóbbi becsatlakozását szélesítik ki, aszfaltozzák le, illetve látják el beton szegélyekkel a Budapest felé kanyarodó sáv mellett.

Gallai Péter

Az érintett szakaszon eddig zúzott kő padka volt kiépítve, amit rendszeresen felújítottak, de a rendkívül nagy teherautó forgalom miatt ez nem volt elegendő. A tartósság és a biztonság érdekében egyébként betonalapot is építettek a kivitelező DVG Zrt. munkatársai.

Végi Zoltán, Halász János, Nyeste Balázs, Petrik András, Sohonyai Béla, Orsós Tibor és Bagi László dolgozik a helyszínen
Fotó: Zsedrovits Enikő

A szélesítés azért is fontos, mert az is többször problémát okozott, ha a Lokomotív út felől kanyarodott ki egy nehézgépjármű, akkor sokszor ezt csak úgy tudta megtenni, hogy a szemközti sávba is belógott a szerelvény, ezért ha nagyobb méretű jármű jött szembe, akkor már nem fértek el. A munkálatok lassan a végéhez érnek, kedd délelőtt már az aszfaltozást végezték a szakemberek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!