Hírek

2017.07.03. 18:50

Kiteljesedhetnek a kisdiákok

Már javában tart a nyári szünet, ám még adósok maradtunk egy különleges nagyapai értékeléssel. Nagy pillanatok egy kis iskolában.

Szabó Szabolcs

Még a június végén esedékes tanévzáró ünnepségek során látogattunk el a kisapostagi kisiskolába, ahol a vegyes korcsoportú osztályban készülnek a diákok. A 2016/2017-es tanév zárásakor egy diákjuk, Sós Brigitta búcsúzott szeretett intézményétől - ő az általános iskolai felső tagozatos tanulmányait már Baracson kezdi meg. Az ő nagypapája végigkövette a kislány kisapostagi diákéveit. - Természetesen minden szülő és nagyszülő számára fontos, hogy a gyermek olyan oktatási intézményben sajátítsa el az alapokat, ahol pozitív élményekkel találkozik, amelyekre hosszú távon is építhet majd. A kisapostagi alsó tagozatos iskola létjogosultságát jelzi, hogy e műhely igazi kiteljesedést nyújt a tehetséges diákoknak. Brigitta öccse is ezt az intézmény választotta, hálásak vagyunk az eredményekért a pedagógusoknak, mondta el lapunknak a büszke nagypapa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!