Hírek

2017.07.25. 16:45

Kiváló bográcsosok és jó műsor - Ismét lecsófesztivál Mezőfalván

MEZŐFALVA Belecsapnak a mezőfalviak a lecsóba augusztus 19-én. Idén is remek ételekkel és kiváló programokkal várják az ünneplőket a fesztiválon.

Horváth László

Államalapításunk évfordulójának ünnepére folytatódik a mezőfalviak hagyományos lecsófesztiválja.

Az idei programdömping a 16.30 órai kenyérszenteléssel kezdődik a Piac téri kápolnánál, a ligetben pedig az új kenyérhez remek étkek is készülnek a bográcsokban, valamint kiderül, ki főzi a legjobb lecsót ebben az évben.

A mezőfalvi néptáncosok mindig fergeteges műsorral készülnek a rendezvényre
Fotó: Horváth László

A nagyszabású - jelentős hagyományokat őrző - fesztivál színpadi programjai 18 órától gyerekeknek szóló bohócműsorral indulnak. Este fél héttől sokak kedvence, Kacor Feri szórakoztatja a vendégeket. A fellépők sorából nem hiányzik majd a helyi néptáncegyüttes fergetegese, Pálosi Gábor botművész már-már akrobatikus előadása, fakír műsora, valamint a hazai közönségkedvenc Turi zenekar utcabálja. Természetesen lesz tűzijáték és a programok alatt elkészült ízes lecsókreációk értékelése.

Talán csak egy dolog, az időjárás nem biztos még, de ahogy a mezőfalviakat ismerhetjük, még ez sem fog ki rajtuk, ha egy szuper buliról van szó. Legyenek önök is vendégek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!