Hírek

2016.11.01. 18:35

Kiválóan dolgoznak

Dunaújváros - Elismerést vehettek át a dunaújvárosi tűzoltóság és a katasztrófavédelmi kirendeltség állományába tartozók közül is többen a közelmúltban.

Körmendi Erzsébet

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, dr. Góra Zoltán vezérőrnagy hosszú időn át végzett kiemelkedő teljesítménye elismeréséül főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Orosz Csaba alezredesnek, a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnokának, amit a közelmúltban rendezett Fejér megyei ünnepi állománygyűlésen vehetett át.

Orosz Csaba, Dunaújváros tűzoltóparancsnoka az elismeréssel
Fotó: Zsedrovits Enikő

A katasztrófavédelem és jogelőd szervezeteinél hivatásos állományban töltött húsz éves szolgálata és eredményes munkája elismeréséül Magyarország belügyminisztere tűzoltósági szolgálati jelet adományozott a dunaújvárosi parancsnokság állományából Hoppál Péter főhadnagy, rajparancsnoknak, Kiss László főtörzsőrmester, különleges szerkezelőnek, Szili Norbert főtörzsőrmester, beosztott tűzoltónak.

Munkaköri feladatainak maradéktalan és lelkiismeretes ellátásáért ajándékcsomag elismerésben részesült Ősi Ágnes, a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség közfoglalkoztatottja, valamint Góbor Georgina, a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság közfoglalkoztatottja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!