Hírek

2016.05.12. 19:01

Fontos fejlesztést ünnepeltek a Dózsa városrészi óvodában

Dunaújváros - A közelmúltban újult meg a helyi Margaréta tagóvoda külső burkolata. A fontos beruházást pénteken köszöntötték az intézményben.

Szabó Szabolcs

Törpikék - megérdemelt vastaps köszöntötte a gyerkőcök fellépését

A Trilak még a múlt évben hirdette meg a magyarországi óvodákat segítő pályázatát, amelyen összesen több mint másfél száz intézmény indult. A sikeres tíz pályázó között volt a dunaújvárosi Margaréta tagóvoda is, amely több mint 10 milliós beruházást nyert el az említett kiírásnak köszönhetően.

Remek műsorral köszöntötték a csütörtöki ünnepség résztvevőit az óvodások

A cég ügyvezetője, Miavetz István kiemelte, a társadalmi felelősségvállalás jegyében indították el programjukat, amelyhez több helyi vállalkozás is csatlakozott. A széles összefogásnak köszönhetően így modern szigetelést és új burkolatot kapott a Margaréta tagóvoda. A városrész önkormányzati képviselője, Izsák Máték köszöntetét fejezte ki a cégvezetőknek, kiemelve, hogy érdemi fejlesztés az intézményben 1977 óta nem történt. Az ünnepséget az óvodások műsora zárta.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!