Hírek

2016.06.30. 18:25

Klubnap, kitüntetésekkel

Dunaújváros - A kohászati egyesület klubnapján hat évtized kokszgyártása, egyesületi kitűntetések, műszaki alkotói nívódíjak és a Dunaferr Tanácsosi cím átadása volt napirenden.

Szente Tünde

Csütörtökön a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában Bocz András, az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Vaskohászati Szakosztályának elnöke, Hevesi Imrével, az egyesület főtitkár helyettesével közösen adta át dr. Horváth Ákosnak, valamint Bak Jánosnak az 50 éves egyesületi tagságért járó Sóltz Vilmos Emlékérmet.

Dr. Horváth Ákos, vasmű nyugalmazott főmetallurgikusa átveszi az 50 éves OMBKE tagságért járó emlékérmet

A Dunaújvárosi Hírlap lapigazgató-főszerkesztője, Várkonyi Zsolt kiváló egyesületi munkáért OMBKE Emlékplakettben részesült, amelyet Dunaújvárosban, a tegnapi rendezvényen vett át. A kitüntetések átadása után néma főhajtással emlékeztek a résztvevők a közelmúltban elhunyt egykori szervezőtitkárra, Sütő Zoltánra. Katona László, az ISD Kokszoló Kft. technológiai főosztályvezetője vetített képes előadása a nehézségekben és sikerekben eltelt 60 év dunaújvárosi kokszgyártás történetét elevenítette fel. A múltidézés után a nyugdíjas szakemberek hozzászólásai további érdekességekkel szolgáltak.A Dunaferr Alkotói Alapítvány kuratóriumi titkára, Jakab Sándor eredményt hirdetett, a kuratórium elnöke, dr. Lukács Péter PhD pedig átadta a műszaki pályázatok nyerteseit megillető okleveleket és jutalmakat, valamint a Dunaferr Tanácsosi cím legfrissebb viselőjének járó kitűntetést.A koszgyártók nagy családja egy hét múlva, július 7-én ünnepel a DLA Szabadidőközpontjában. (Később a klubnapi díjátadásról részletesebben beszámolunk.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!