Hírek

2014.12.05. 18:30

A rendőrkapitányságon jöttek össze a nyugdíjasok, a korábbi vezetők

Az ünnepek előtt másodjára látták vendégül tegnap a rendőrkapitányság nyugdíjas dolgozóit, valamint korábbi vezetőit. A Készenléti Rendőrség zenekarának színvonalas műsora után kötetlen beszélgetés következett.

Gallai Péter

Budavári Árpád (balra), dr. Fekete Zsolt, dr. Juhász Ferenc és Jenei Gyula korábbi rendőrkapitány (Fotók: Ady Géza)

A dunaújvárosi kapitányság épületének ajtajában személyesen a vezető, Nagy Zoltán ezredes fogadta a vendégeket, akik végül teljesen megtöltötték a konferenciatermet. Százötven meghívót küldtünk ki, s örömmel mondhatom, nyolcvanan el is jöttek tette hozzá. Majd nem sokkal később ő köszöntötte az egybegyűlteket, köztük elődeit, Jenei Gyulát, dr. Sipos Gyulát, dr. Juhász Ferencet, Fekete Zsoltot és Budavári Árpádot.

- Köszönöm szépen mindazt, amit emberileg és szakmailag tőletek tanultam, amit nekem adtatok. Kívánom, soha ne felejtsétek el, az együvé tartozás érzése összeköt minket, s ti mindig rendőrök lesztek, a kollegáink - mondta.

Ezt követően a Police Big Band, Szalóky Béla vezetésével fantasztikus koncertet adott, a karácsonyi számok után Pintér Tibor több ismert slágert énekelt el, Máté Péter Azért vannak a jóbarátok című örökbecsűjét pedig a közönséggel együtt, akik vastapssal hálálták meg az előadást. Ezt követően a Független Rendőr Szakszervezet helyi titkára, Ács Szilvia és Nagy Zoltán ajándékkal köszönte meg a zenekar fellépést, majd szendvicsek, sütemények mellett jöhettek a régi emlékek felelevenítései.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!