Hírek

2015.05.04. 17:08

Kellemes, sportos, szabadidős majális Rácalmáson

Rácalmás - Kellemes, sportos, szabadidős majálist rendeztek a rácalmásiak a szokott helyen, a sportpályán. A hagyományok szerint....

Körmendi Erzsébet

A korábbi évek hagyományaival idén sem szakítottak a rácalmásiak: a focipályán gyűltek össze május elseje reggelén, hogy különböző mozgáslehetőség közül választva lazán, sportosan töltsék a napot. Bemelegítésként az iskolások futóversenyén résztvevőknek szurkolhattak már reggel, aztán a pályánál két táborra szakadt a mezőny. Sokan a száraz horgászatot, a kispályás focibajnokságot, a családi vetélkedőt, a sakkversenyt, illetve a játszóházat választották, míg mások előkészültek az ebédre. A civil szervezetek, egyesületek sátrainál ugyanis különböző bográcsos finomságok közül választhattak a tagok, barátok, ismerősök. A színpadi kínálat is sporttal, mégpedig fitness világbajnok vezette közös tornával kezdődött, megalapozva a hangulatot a művelődési ház jazzbalett csoportjának és a többi fellépnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!