Hírek

2013.11.25. 17:45

Kormányhivatali expó a főiskolán

Dunaújváros - Nyitott kapukkal várják az érdeklődőket november 28-án az egész országban a megyei kormányhivatalok. Dunaújvárosban a főiskolán rendeznek expót egy helyszínen 44 programmal.

Gallai Péter

Idén év eleje óta működnek a járási hivatalok, csütörtökön ezek, illetve a kormányhivatalok szakigazgatási szervei mutatkoznak be országszerte az embereknek.

- Az indulás óta már lassan eltelt egy év, de nem mindenki van tisztában azzal, hogy miként működnek az ügyfélszolgálatok, erre is jó lesz a csütörtöki nyílt nap - kezdte dr. Kovács Péter, a dunaújvárosi járási hivatal vezetője. Majd hozzátette, hogy november 28-án két szálon futnak majd az események a főiskolán. Az A-épület S01-es előadójában, 9 és 16 óra között előadásokon mutatják be a szakigazgatási szervek működését azok vezetői.

Ezzel párhuzamosan, szintén 9 és 16 óra között kormányhivatali expót tartanak az aulában kihelyezett szakmai tanácsadó pontokon. Itt minden érdeklődőt tájékoztatással, személyes tanácsadással és segítséggel látnak el a járási, illetve kormányhivatalok munkatársai. Például munkavédelmi és munkaügyi, nyugdíjbiztosítási, földhivatali, népegészségügyi, egészségbiztosítási, fogyasztóvédelmi kérdésekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!