Hírek

2017.06.20. 16:45

Korrigált a szolgáltató - Elismerték a tévedést

MEZŐFALVA Új számlát küldött a vízszolgáltató a fogyasztóknak, valamint elismerték a tévedést és korrektül intézték a reklamációkat.

Horváth László

Büntetéssel együtt érkezett a júniusi vízszámla, pedig a lakók nem is kaptak korábban díjbekérőt - írtuk hétfő számunkban a mezőfalvi esetről. Jó hír az ügyben, hogy postafordultával megjött a büntetés nélküli összeget tartalmazó csekk is, egy bocsánatkérő levéllel egyetemben. A községben ivóvizet szolgáltató cég hivatalos értesítőjében technikai okokra hivatkozva kér elnézést az érintett fogyasztóktól. A korában kibocsátott - késedelmi díjat is tartalmazó - számlát nem kell befizetni, illetve akik már postára adták, azokét a következő elszámolásnál jóváírják - áll a felhasználókhoz eljuttatott új díjbekérőben.

Büntetéssel együtt érkezett a júniusi számla, mint kiderült, tévedésből

A falubeli emberek véleménye alapján jobb lett volna, ha ki sem jön a felszólító, de az aránylag gyors és korrekt ügyintézés talán feledteti a bosszúságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!