Hírek

2017.03.28. 17:45

Rendkívüli összefogást tapasztal a közalapítvány kuratóriuma

Dunaújváros - A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány kuratóriuma kedden ülésezett a városházán.

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor polgármester tárgyalójában tartotta a kuratórium soros ülését, amelyen részt vett a városvezetőn, kuratóriumi elnökön kívül valamennyi tag - Kovács Judit, a DVG Zrt. igazgatóságának tagja, dr. Bozsits Attila, Szabóné Lőrincz Ilona, Zsipi Éva -, valamint az önkormányzat részéről dr. László Borbála szervezési és jogi igazgató és Pálfi-Németh Tünde sajtószóvivő segítette a munkát. A kuratórium egyebek között megvitatta a legutóbbi ülés óta eltelt idő főbb történéseit és a terveket.

Kovács Judit, dr. Bozsits Attila, Cserna Gábor, Szabóné Lőrincz Ilona, Zsipi Éva, dr. László Borbála az ülésen Fotó: Ady Géza

A közelmúltban elkészült a közalapítvány internetes oldala, amely Dunaújváros Megyei Jogú Város hivatalos weboldalának aloldalaként érhető el: dek.dunaujvaros.hu, ahol számos hasznos információt találhatnak az érdeklődők. A hatékonyabb kommunikáció érdekében, a tervek között az aloldal folyamatos fejlesztése is szerepel.

Pecsét István támogatása kapcsán hangsúlyozták, továbbra sem engedik el István kezét, így folyamatosan várják az ő javára felajánlott adományokat a számlára (OTP 11736037-20550 332 - „Pecsét István javára")!

A közalapítvány az újabb rendkívüli összefogás példájaként említette Móna Jázmin Letícia támogatását. A közelmúltban egy dunaújvárosi kisfiú amerikai gyógykezelésének elősegítése ügyében keresték meg a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványt. A kuratórium mielőbb felveszi a kapcsolatot az érintettekkel, és amint lehet, hírt ad a további lépésekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!