Hírek

2014.10.30. 14:45

Cserna Gábor megköszönte a bizalmat

Dunaújváros - A választások óta először tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor a Fidesz helyi elnöke.

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor megköszönte a bizalmat, amivel a képviselőjelöltjeiket és polgármesterjelöltjüket támogatták a választók. Új típusú városvezetést ígérve sikerült a vártnál is jobb eredményt elérniük a Fidesz közgyűlési frakciója egy képviselővel gyarapodott. Csütörtökön megalakultak a bizottságok. A többségi frakció adta az elnököt azokban a bizottságokban, amelyeket preferálnak, mert fontosak városi szinten: oktatási, szociális, közbiztonsági ügyek, társadalmi kapcsolatok. Azon lesznek, hogy a fejlesztések által megindult folyamat zökkenőmentesen folytatódjon. Már látszanak a pályázatok, amelyeket szeretnének kihasználni. Terveik között szerepel még egy panelházas városrész rehabilitációja, a Monbach-kúria ékszerdobozzá alakítása a város szívében, a munkahelyek megtartása és új befektetők ide csábítása. Cserna Gábor elmondta: kevésbé elégedett a pályázatírói és pályázatfigyelő tevékenységgel. Ezen változtatni kell, hogy elszalasztott lehetőség ne legyen a következő öt évben. Szeretné, ha Dunaújváros jó helyzetben lévő, meghatározó középvárossá nőné ki magát középszerűnek lenni nem szabad!

Cserna Gábor tájékoztatta a helyi média képviselőit

Kérte a képviselőket, alázattal, becsülettel szolgáljanak, és folyamatos kapcsolatot tartsanak a polgárokkal. Bízik az ellenzéki képviselők együttműködésében is. A helyi Fidesz-elnök reményei szerint a választások éve után nyugodtabb, építkező esztendők következnek, amelyek alatt dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő, valamint dr. Dorkota Lajos, MEKH-elnök, területi pártelnök közreműködésével Dunaújváros felzárkózik a fejlett megyei jogú városok közé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!