Hírek

2017.04.07. 19:20

Ittas volt a sofőr, aki a perkátai balesetet okozta

A rendőrség szerint ittasan vezetett a csütörtökön történt súlyos autóbalesetnél érintett gépjármű sofőrje.

Szabó Szabolcs

Mint korábban megírtuk: személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt csütörtökön 18 óra körül a 62-es számú főút 9. kilométerében, Perkáta térségében, amelynek során egy gépkocsi előbb letért az úttestről, majd tetejével az árokba borult. A balesetben egy fő súlyosan, két személy pedig könnyebben megsérült.

A duol.hu több forrásból is úgy értesült, hogy az egyik sérültet, egy várandós kismamát helikopterrel szállítottak a helyszínről Székesfehérvárra.

A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint a 34 éves vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavételre előállították az egyenruhások. Az eset kapcsán járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

A balesetben egy eb is súlyosan megsérült, a szükséges műtéti beavatkozások anyagi fedezetének előteremtésére pedig állatvédők gyűjtést indítottak a leglátogatottabb közösségi oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!