Hírek

2017.04.04. 20:30

Közlekedésről és biztonságról vetélkedtek a Bánkiban

Dunaújváros - Rendkívül izgalmas és fordulatos közlekedésbiztonsági versenyt rendeztek a Bánkiban.

Pekarek János

Közlekedésbiztonsági versenyt rendeztek kedden délelőtt a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum (DSZC) Bánki Donát Gimnáziumában és Szakgimnáziumában.

Kőhalmi László rendőr főtörzszászlós, a vetélkedő egyik szervezője a résztvevők eligazításakor a Bánkiban
Fotó: Zs. E.

A vetélkedőn a DSZC-hez tartozó intézmények diákjai vettek részt. A tét: a csütörtökön sorra kerülő Fejér megyei versenyen való részvétel.

A verseny lebonyolításában a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság is részt vett a középiskola tanári kara mellett.

A verseny három kategóriában zajlott: kerékpáron, segédmotorkerékpáron és személyautón. Járműveket a szervezők biztosítottak. Az elméleti feladatok után gyakorlati pályán kellett bizonyítaniuk.

 

A megyei versenyre az első három helyezettek jutottak tovább. Személyautóban Simon Levente volt a legjobb, második Schrick Bence, harmadik Balázs Máté lett (mind bánkis). Segédmotorkerékpáron Lukács Milán győzött, második Fejes Nagy Gergely, harmadik Osváth Zoltán (mind bánkis). Kerékpáron Szvercsek Márk (Bánki) lett az első, második Bakcsi Roland, harmadik Papp László (Kereskedelmi).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!