Hírek

2016.05.20. 14:15

Közel egymillió forintból új játszótér készült a Móricz iskolában

A Dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola hátsó udvarán játszóteret avattak pénteken délután.

Az Európai Uniós szabványnak mindenben megfelelő mászóka és csúszda együttest a 4.b és a 7.a osztályok segítségével adta át Jakabné Józsa Klára igazgatónő és a szülői szervezet képviseletében Matussné Füleki Hella.

A negyedikesek egész héten járták az iskola folyosóit és minden szünetben kidobolták a nagy esemény hírét, valamint a diákok által írt versikéket, rigmusokat szavalták, míg a felsősök akadályversenyt szerveztek a kicsiknek, hogy emlékezetessé tegyék az avató napját. Az ünnepélyes szalagátvágás után örömmel vették birtokba a játszóteret az alsó tagozatosok, akik eztán remélhetőleg megtöltik az eddig használaton kívül eső teret. Az avatóval kapcsolatban meg kell említenünk, hogy a játszótér közel egymillió forintba került, amelyet a Muzsikáló Fiatalok Alapítvány és a szülők segítségével (szülő - pedagógus bál bevétele, alsós farsang bevétele), valamint adományok révén sikerült előteremteni. A munkát a szülői szervezet (SZÜSZE) elnöke: Szárszó Ildikó koordinálta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!