Hírek

2016.02.01. 18:07

Közvilágítási gondok Dunaújvárosban - Homály fedi a Május 1. és József Attila utcákat

Dunaújváros - Hiányos a világítás a Május 1. utcában és a József Attila utcában. Az E.ON továbbította a hibajegyzéket.

Pekarek János

Elég sötét estékkel kellett szembenézniük az elmúlt napokban a dunaújvárosi belvárosban élőknek.

Az E.ON egyik munkatársa dolgozik a Vasmű úti meghibásodások elhárításán

Ahogyan folyamatosan beszámoltunk róla, a Vasmű úton, valamint a hozzá csatlakozó mellékutcákban rendszeres áramszünettel, közvilágítási problémákkal küzdöttek a gyalogosok, autósok egyaránt.

A hét végére a műszaki problémák nagyobb része megoldódott: a Vasmű úti kábelhibákat bemérték, elhárították. Ahogyan a szombat-vasárnap arra sétálók és autózók láthatták: a lámpatestek többsége működött, csak az égőhibák jelentettek bajt.

Képünkön egy igazi fényképészeti bravúrt láthatnak: fény hiányában fotózta ugyanis munkatársunk. Éppen a fény hiányáról

Ám vasárnap este változatlanul nem világítottak a lámpák a József Attila utcában.

Érdeklődésünkre Varga Ivett, az E.ON társaság dél-dunántúli szóvivője elmondta: hétfői érdeklődésünk nyomán munkatársuk még aznap délelőtt végigjárta a belváros mellékutcáit. Azt tapasztalta, hogy a Babits és az Ady utcákban minden rendben volt. Ám a Május 1. utcában 6 darab, a József Attila utcában 4 darab lámpa hibás. Ám nem kábelproblémák miatt. Ezen lámpák javítása az önkormányzat által megbízott vállalkozás hatásköre. Ezért az E.ON a hibajelzést intézkedést kérve továbbította.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!