Hírek

2017.07.07. 17:05

Kupakhegyek Virágnak

Ezúton is köszönjük olvasóinknak, a segítőkész városiaknak és városkörnyékieknek a sok-sok műanyag kupakot!

Pekarek János

Olvasóink még emlékeznek Barabás Virágra, arra a (most már) tizenhét éves lányra, akit daruszentmiklósi otthonában ért baleset három éve, s most kerekesszékhez kötve, gyakorlatilag némán éli az életét.

Az ő gyógykezelésére, remélhető felépülésére már sokan és sokféleképpen adakoztak, jótékonysági esteket is szerveztek - és erre a célra gyűjtik a "szegény ember valutáját", a hasznosítható műanyag kupakokat is.

Az egyik gyűjtőhely éppen szerkesztőségünk, ahol az elmúlt hónapokban igazán tekintélyes mennyiségű kupak gyűlt össze.

Annyira, hogy már-már gondot jelent kerülgetni ezt a mennyiséget - azonban megegyeztünk Barabásékkal, hogy a jövő héten elszállítjuk hozzájuk ezt a sok zsák műanyagot, s majd ők visszaváltják azokat.

Virág és édesanyja egyébként ezen a héten ismét Sopronban voltak (ma érkeznek haza Daruszentmiklósra), a rehabilitációs klinikán, és volt szerencsém telefonon át is hallanom, hogy Virág ismét sokat fejlődött, beszéde is tisztult, kedélye pedig összehasonlíthatatlanul jobb, mint amikor a tél elején megismerkedtünk.

A kupakokért járó pénzt is a lány gyógykezelésére fordítják, s remélhetőleg Virág minél hamarabb személyesen köszönheti ezt meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!