Hírek

2017.07.24. 17:16

Lakossági fórumra várja a nagyvenyimieket az önkormányzat

Lakossági fórumra várja a nagyvenyimieket, s a községben telephellyel rendelkező cégek képviselőit az önkormányzat.

Körmendi Erzsébet

A képviselő-testület kiemelt fejlesztési területté nyilvánította Nagyvenyim központjában a Deák Ferenc utca - Fő út - Mezőfalvi út - Piac tér - Fő út sarkán a benzinkút által határolt részt. Ennek kapcsán a helyi építési szabályzat és szabályozási terv partnerségi véleményezési dokumentációja elkészült, amelyet partnerségi véleményezésre bocsát Vargáné Kaiser Katalin polgármester. A dokumentáció megtekinthető a községi honlapon és a községháza hirdetőfelületein, továbbá a partnerségi véleményezés keretében az önkormányzat lakossági fórumot tart július 27-én 17 órakor a polgármesteri hivatalban.

Az előzetes tájékoztatóval és az elkészült tervezettel kapcsolatos javaslatokat, észrevételeket a lakossági fórumon vagy attól számított nyolc napon belül lehet eljuttatni írásban a polgármesteri hivatal címére vagy elektronikusan a [email protected] e-mailre.

Fotó: wikimedia.org

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!