Hírek

2017.08.16. 17:11

Lakossági fórumot tartanak Kulcson

Kulcs Községi Önkormányzat polgármestere, Jobb Gyula lakossági fórumot tart augusztus 18-án, pénteken 15 órakor a kulcsi Faluházban.

Balla Tibor

A fórumon a napirend egyik pontja a „Kulcs Településkép Arculati Kézikönyv és a település védelméről szóló rendelet szerkezete” címet viseli. Kérik a lakosság véleményét Kulcs településképi szempontból meghatározó területeinek megállapításához, a helyi településképi védelméhez, a településképi rendelet tartalmi elemeinek meghatározásához, valamint a reklámszabályozáshoz fűződő kérdésekben.

A napirend második pontja az önkormányzat által elnyert, „Szilárd biomassza alapú fűtőmű és kapcsolódó hőrendszer létesítése Kulcson” című projekt bemutatása. A lakosság felteheti a kérdéseit műszaki-szakmai kérdésekben Kanyó Péter megújuló-energetikus szakmérnöknek, Hódosi József gépész energetikus tervező szakmérnöknek, a pályázattal összefüggő pénzügyi-gazdasági szakmai kérdésekben pedig Fejes Balázs pénzügyi közgazdász alpolgármesternek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!