Hírek

2016.02.25. 18:30

A Jobbik a 4-es választókörzetben árnyékképviseletet biztosít a lakóknak

Dunaújváros - Sajtótájékoztatón jelentette be Pintér Tamás, a Jobbik választókerületi elnöke, a párt megyei alelnöke, hogy a dunaújvárosi 4-es választókörzetben árnyékképviseletet biztosítanak a lakóknak.

Gallai Péter

Pintér Tamás (b) önkormányzati képviselő és Barta Endre

Pintér Tamás elmondta, az utolsó közgyűlésen kiderült, a fideszesek még megkérni sem hajlandóak volt frakciótársukat, az emberölés vádja miatt előzetes letartóztatásba helyezett Gál Rolandot, hogy önként lemondjon mandátumáról. - Erre valószínűleg nem is lesz hajlandó, azonban az ítéletig a négyes körzet polgárai valódi képviselet nélkül maradnak. A polgármester elmondása szerint ő, illetve más fideszes képviselők várják fogadóórájukon az ott élőket, de ez nem megoldás. A megbízott képviselőknek saját, illetve a polgármesternek a város teendői mellett erre nem lesz ideje - mondta Pintér, aki hozzátette: az emberek elveszítették hitüket a Fideszben és nem kérnek többet belőlük. A Jobbik a következő választáson le akarja váltani a mostani vezetést, de addig a 4-es körzetben árnyékképviseletet állítanak fel. Ugyanis kell, hogy valaki segítse az embereket hétköznapjaikban. Ez pedig a Jobbik megbízottja, Barta Endre lesz, aki megkérdezi és megoldást keres az ott élők problémáira. Bartha Endre azt mondta, szívesen lesz híd az emberek, és Pintér Tamás képviselő között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!