Hírek

2013.09.01. 19:40

Ligeti szezonnyitónk

Dunaújváros - Megnyílt a színház újabb évada: remek programokkal már az első napon, gyerekeknek és felnőtteknek.

Pekarek János

Igen nagy sikerű piknikkel nyitotta meg 2013-14-es évadát a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza vasárnap délután a Petőfi ligetben.

Ha a színvonal nem lett volna egy vérbeli színházhoz méltó, akkor (minden rossz szándék nélkül!) akár azt is írhattuk volna, hogy remek vásári komédiázással nyílott meg a szezon. A program ugyanis annyiféle és olyan sokrétű volt, hogy azon sem csodálkoznánk, ha családok tucatjai állták-szórakozták volna végig déltől éjjelig...

Kezdődött az egész a Hintayo című képzőművészeti alkotással - ami egyben interaktív játék is, amelynek a fedélzetén akár ötven-hatvan felnőtt és gyerek ringatózhat: egyszerre. A hangsúly az egyszerre szón van, ugyanis összhang nélkül ez semmiképpen sem sikerülhet nekik...

A piknik Petőfi ligeti részén további játékok, a Langaléta Garabonciások vásári komédiája, a színház aulájában és helyiségeiben mesedíszletek, jelmezek, kézműves foglalkozások, valamint koncertek várták a nézőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!