Egy csecsemő miatt lövöldöztek a dunaújvárosi kórháznál? (galériával frissítve)

2015. április 23., 13:09 szerző: Szabó Szabolcs, Gallai Péter
komment
Gáz riasztófegyverből leadott lövések dördültek el csütörtök délután egy vita végén a kórház előtt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a dunaújvárosi egészségügy intézmény kerítése mellett, ahol helyszíni, meg nem erősített információink szerint két család vitatkozott össze egy csecsemő elhelyezése miatt. A szóbeli affér tettlegességig fajult, majd előkerült egy pisztoly is, mint később kiderült riasztófegyverről van szó, amelyből több lövést adtak le.

A hírek szerint többen a közeli kávézóba menekültek be a kisgyermekkel együtt, mások pedig a kórházba szaladtak. Egyébként több ott dolgozó is hallotta az üvöltözést, a csetepaté, majd a lövések hangjait. A Szent Pantaleon Kórház nem kívánt nyilatkozni az ügyben, mondván, az eset nem az egészségügyi intézmény területén történt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az esettel kapcsolatban az alábbiakat közölte: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján április 23-án 11 óra körüli időben egy dunaújvárosi egészségügyi intézmény előtt több személy összeverekedett, majd egyikük gáz riasztófegyverből lövéseket adott le. Az elsődleges információk szerint két személy megsérült.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket azonosították, a felkutatásuk és elfogásuk érdekében szükséges intézkedések jelenleg folyamatban vannak.

Szabó Szabolcs, Gallai Péter

2015. április 23., 13:09 szerző: Szabó Szabolcs, Gallai Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...