Hírek

2015.04.23. 11:09

Egy csecsemő miatt lövöldöztek a dunaújvárosi kórháznál? (galériával frissítve)

Gáz riasztófegyverből leadott lövések dördültek el csütörtök délután egy vita végén a kórház előtt.

Gallai Péter

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a dunaújvárosi egészségügy intézmény kerítése mellett, ahol helyszíni, meg nem erősített információink szerint két család vitatkozott össze egy csecsemő elhelyezése miatt. A szóbeli affér tettlegességig fajult, majd előkerült egy pisztoly is, mint később kiderült riasztófegyverről van szó, amelyből több lövést adtak le.

A hírek szerint többen a közeli kávézóba menekültek be a kisgyermekkel együtt, mások pedig a kórházba szaladtak. Egyébként több ott dolgozó is hallotta az üvöltözést, a csetepaté, majd a lövések hangjait. A Szent Pantaleon Kórház nem kívánt nyilatkozni az ügyben, mondván, az eset nem az egészségügyi intézmény területén történt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az esettel kapcsolatban az alábbiakat közölte: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján április 23-án 11 óra körüli időben egy dunaújvárosi egészségügyi intézmény előtt több személy összeverekedett, majd egyikük gáz riasztófegyverből lövéseket adott le. Az elsődleges információk szerint két személy megsérült.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket azonosították, a felkutatásuk és elfogásuk érdekében szükséges intézkedések jelenleg folyamatban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!