Hírek

2016.10.02. 21:35

Ma indul az országos könyvtári hét

Dunaújváros - Folyóirat-kiárusítással és az idei évre tervezett amnesztiaprogrammal indul ma az Országos Könyvtári Napok gazdag könyves csomagja a József Attila Könyvtárban.

Szabó Szabolcs

Lássuk a tételes kínálatot: a városi könyvtártól kapott ajánló szerint október 4-én, kedden X, Y, Z generációk és az olvasás címmel Tari Annamária pszichológus, író előadását hallgathatja majd a közönség. Október 6-án, csütörtökön a Szalki-sziget fotópályázatra beérkezett képekből nyílik kiállítás, valamint itt mutatkozik be a Szalki-sziget 1970-től napjainkig - A mi szigetünk címmel megjelenő kötet, amelynek szerzője Éberhardt Béla.

Olvasóbarátság - ingyenesen látogatható programok sokaságával vár e héten a városi könyvtár Fotó: Ady Géza

Október 7-én pedig Kálnay Adél író, költő, pedagógus Embermesék, tündérmesék című friss kötetét ismerhetik meg az olvasók a gyermekkönyvtárban.

A hagyományokhoz híven, október 9-én jön a könyves vasárnap - rendkívüli nyitvatartással és az ingyenes beiratkozás lehetőségével. Szintén e napon Ének és vers címmel kreatív zenei foglalkozás várja a családokat Ferge Bélával, a gyermekkönyvtárban. A könyves vasárnapon, október 9-én, 9 és 13 óra között pedig ingyenes beiratkozással és családi, kreatív zenei foglalkozással várják az érdeklődő jelenlegi és leendő olvasókat a József Attila Könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!