Hírek

2017.05.14. 15:15

Magány és öregség ellen az aktivitás a legjobb ellenszer

DUNAÚJVÁROS Az Aranydaru egyesület havonta rendszeresen tartott műsoros találkozóján feltűnően sok volt a fiatal ember.

Pekarek János

Pikniket rendezett a vasmű karbantartóinak kikötői szabadidőparkjában szombaton az Aranydaru Szállítók Nyugdíjas Egyesület.

Havonta szerveznek valamilyen összejövetelt - ezúttal vaddisznó- és sertéspörkölt, gulyás, lángos szerepelt az étlapon, tudtuk meg Sümegi Lajos főszervezőtől. De más érdekességgel is találkoztunk: a szombati pikniken sok volt a fiatal résztvevő! Nem csak rokonok, hanem például a városi kispályás labdarúgó-bajnokságban egykor résztvevő Bianca csapat szponzorai és játékosai. Nekik megtetszett a nyugdíjasok életvidámsága, és a focitalálkozójukat összekötötték az öregek sütés-főzésével.

A Szállítók Aranydaru Nyugdíjas Egyesület pikniket rendezett a vasmű karbantartóinak kikötői szabadidőparkjában. A sütés-főzéssel, tánccal és sporttal egybekötött rendezvényes sok volt a fiatal ember is!

Fotó: Ady Géza

- Már harmadszor vagyunk itt - mondta Sájer István, a csapat kapitánya. - Nagyon jól érezzük magunkat, ilyen buli ritkaság!

Lehet, hogy a fiatalember ezt a Kleopátra Hastánc Stúdió igen szemrevaló hölgyeire is értette: a hölgyek tánca igazi, profi műsor volt!

A 82 éves Bazsali József fogalmazta meg a lényeget:

- Nem szabad a négy fal között búsongani: magány és öregség ellen az aktivitás a legjobb gyógyszer!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!