Hírek

2013.11.19. 17:25

Már aszfaltoznak a Fehérvári utcában

Mezőfalva - Lehet, hogy hamarosan vége a falubeliek mindennapjait kényelmetlenné tevő forgalomkorlátozásnak: már aszfaltozzák a Fehérvári utcát!

Horváth László

A jó idő tette lehetővé, hogy a Fehérvári út burkolatát még a tél beállta előtt helyreállítsák (Fotó: a szerző)

A település legforgalmasabb útvonala köszönhetően a hosszú ideig tartó jó időnek végleges burkolatot kap.

A csatornaépítéssel együtt járó forgalomkorlátozások alaposan próbára tették a Mezőfalván közlekedők türelmét. Nem csak az autótulajdonosoknak kellett szembenézniük a kellemetlenségekkel, de a busszal járóknak is változott a jól megszokott felszállóhely. Az ideiglenesen áthelyezett megállókat ugyanis olyan pontokon tudták csak elhelyezni, ahol nagyobb körültekintést igényel a közlekedés.

A késő őszi és huzamosabb ideje tartó melegebb időjárásnak köszönhetően azonban ez a helyzet hamarosan megváltozik! A Fehérvári utca felbontott szakaszát elkezdték befedni az új burkolattal.

Márok Csaba polgármestertől megtudtuk: nem ideiglenes aszfaltozás lesz, hanem a végleges takarást alakítják ki. A közútkezelő szerint ugyanis olyan az idő, ami lehetővé teszi a végső befejezést. Kopóréteg kerül-e rá még nem lehet tudni. A látható munkálatok viszont mindenképpen bizakodásra adnak okot.



Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!