Kövesse folyamatosan frissülő galériánkat!

Folyamatosan váltják egymást a csapatok az újraélesztési rekordkísérletnél a moziban

2017. május 17., 19:20 szerző: Balla Tibor fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Már túl van az első napon az újraélesztési rekordkísérlet, már átfordult a számláló, és már "csak" egyszámjegyű a hátralévő napok száma.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Úgy tűnik, egyre többen érzik fontosnak, hogy a jó ügy mellé álljanak. Mert ugye az csak egy vetülete a tizenegy napos akciónak, hogy - ha minden jól megy - visszaveszik Szombathelytől a büszkeségre okot adó rekordot, ám ennél sokkal fontosabb az, amit már az akcióban résztvevők közül is egyre többen mondanak: Jó dolog segíteni másokon, hasznos, hogy itt félelem és következmények nélkül kipróbálhatják, gyakorolhatják az újraélesztést, ráadásul így készségszintűvé válik, ami jól jöhet egy esetleges - nem várt és nem kívánt - éles helyzetben.

A tegnapi megnyitó után jó darabig maguk a szervezők váltották egymást a bábu mellett térdelve, majd a város melletti nagy sportáruház csapata tartotta a frontot egy órán át. Hatvan percet vállalt a Dunaújváros Hetilap gárdája is, hogy aztán átadják a stafétát a tornászoknak, akik kitartottak a nap végéig. Éjféltől egészen reggel nyolcig a Dutrade két, illetve háromfős csapatai lélegeztették szájon át, és pumpálták Ambu Sam mellkasát. A délelőtt folyamán a Kereskedelmi iskola, az Egészségfejlesztési Iroda (EFI), az áramszolgáltató, a rendőrség csapatai igyekeztek "életben tartani" az életfunkcióit elhagyó bábut. A "küzdelemben" helyt állt Suszter Tamás rendőr alezredes, rendőrkapitány és Németh Miklós rendőr alezredes, a közlekedésrendészeti osztály vezetője is.

Rekordkísérlet 3.nap:


Rekordkísérlet 2.nap:

 

Rekordkísérlet 1.nap:

Balla Tibor

2017. május 17., 19:20 szerző: Balla Tibor fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...