Hírek

2016.03.13. 17:55

Már közel van a cél! Hihetetlen mértékű az összefogás Pecsét Istvánért

Dunaújváros - Cserna Gábor polgármester ezúttal is közleményben összegezte a Pecsét István javára indított adománygyűjtő akcióval kapcsolatos gondolatait, a múlt heti történéseket.

Körmendi Erzsébet

A polgármesteri közlemény az alábbiakat tartalmazza:

„Tavasz közeledtével egyre nagyobbra nyitjuk lelkünk ajtaját, képesek vagyunk „beengedni az újat”, merész terveket szövünk az előttünk álló évre. A napos órák száma, a madárcsicsergés, a zöldellő környezet is több mosolyt csal az arcunkra. Érezzük az erőt magunkban a feladatok megvalósításához, egyszerűen könnyebben lélegzünk.

Kedves Jótékony Segítők!

A cél, amit kitűztünk, már közelít! Szinte hihetetlen, az a nagymértékű összefogás, amit a Bartók színházban a Jótékonysági Gála során is megtapasztalhattunk. Az összegyűjtött adomány egy újabb lépést jelent Kína és a gyógyulás felé, és higgyék el, ezzel lelkileg is erősítjük Istvánt! Márpedig a lélek egészsége, a test gyógyulását is segíti. Hiszem, hogy Istvánnak ez erőt ad!Városunk nagyvállalatai, valamint a helyi kis-, és középvállalkozók is segítenek, ami fontos lépést jelent az összefogásban, és nagyban hozzájárul a gyűjtés sikeréhez! A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlaszámára folyamatosan érkeznek az adományok, dr. Bozsits Attila elnök pedig arról tájékoztatott, hogy az alapítvány kuratóriuma, az eddig felhalmozott tartalékaikat, mintegy 2 millió forintot szintén a nemes célra fordítja! Így már elmondhatjuk, hogy megközelítően 9, azaz kilenc millió forint gyűlt össze! Ez óriási siker! Örömmel értesültem egy új kezdeményezésről is, melyet március 23-án szerveznek. Ezúttal a bulizó ifjúságot is bevonják az adománygyűjtésbe. A jótékonysági focitornát, jótékonysági diszkó követi majd neves DJ-kel! A rendezvény fővédnöke Kovács Judit Gabriella, a DVG Zrt. igazgatósági tagja, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága. Önkormányzatunk mellett, az esemény támogatója a Duna-fitt Sportcentrum és a DLSZ lelkes csapata!Kedves Jótékony Segítők! Már közel cél! Még egy kicsit kell kitartanunk, még egy kicsit kell összepontosítanunk, és István utazhat Kínába!

Ne feledjék, minden perc és minden forint számít!

Kérem, adományukat küldjék el a közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550 332 - „Pecsét István javára”), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!