Hírek

2014.04.22. 15:45

Már nem fűtenek

Dunaújváros - A lehűlés miatt a DVCSH Kft. meghosszabbította a távfűtést a húsvéti ünnepek utánig. Már csak kérésre szolgáltatnak.

Körmendi Erzsébet

A DVCSH Kft. mától a közös képviselők írásos kérelmére állítja vissza, illetve le a szolgáltatást május végéig.

A mérés szerinti elszámolások bevezetése óta megszűnt a pótfűtés fogalma. Azaz a lakóknak évente egyszer a hőközpontokban mért, elfogyasztott hővel kell elszámolniuk. Így a mostani fűtés is az éves elszámoláshoz adódik. Az elszámolási időszak társasházanként is változhat. A költségosztók felszerelésének évfordulójához igazodik.

A fűtési idény befejeztével fontos tudni a KERET- programos lakások tulajdonosainak, hogy tekerjék fel 5-ös fokozatra a termosztatikus szelepfejeket, hiszen ezzel tudják megakadályozni, hogy az őszi szezonkezdetkor a levegősödés miatt ne csörögjenek, ne zörögjenek a fűtőtestek. A szelepek teljes kinyitásával a nyári javítási, karbantartási munkáknál akadálytalanul tudja a szolgáltató leengedni, és újra feltölteni a rendszert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!