Hírek

2017.07.10. 16:30

Margaréta-találkozó: nagy siker volt az idősek körében idén is

PERKÁTA A környező települések nyugdíjasklubjainak tagjai érkeztek vendégségbe szombaton Perkátára. A helyi klub színes programmal készült a délutánra, a térségi összejövetelre.

Horváth Dóra

A Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre július 8-án 17 órai kezdettel rendezte meg a hagyományos, Margaréta-találkozó elnevezésű rendezvényét, amelyre az egyesülettel baráti kapcsolatot ápoló nyugdíjasklubokat várták.

A vidám délutánt dr. Nagy Andrásné, a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének elnöke nyitotta meg köszöntőbeszédével, majd sorban felkonferálta az érkező szereplőket. Elsőként a perkátai népművészeti foglalkozásra járó gyermekek, Farkas Rafael, Nyári Hanna, Rácz Noémi és Vigházi Amina mutatták be néptánc koreográfiájukat a közönségnek.

A találkozón a környékbeli nyugdíjasklubok tagjai is képviseltették magukat Fotó: Horváth Dóra

Őket Pámerné Erzsike követte, aki egy kedves verset szavalt el, az időskori szerelem csodáiról. Hangulatos nótákkal készült a délutánra a Beloianniszból érkezett Maheridu Vasziliki, aki végül a klubok tagjait is felcsalta a színpadra, hogy együtt énekeljenek. Fülöp Irén Petőfi Sándor: Szülőföldemen című versével köszöntötte a vendégeket, s a fellépők sorát a besnyői nyugdíjasklub humoros műsora zárta.

A színpadi programok után dr. Nagy Andrásné megköszönte minden fellépőnek a műsorát, és elismeréssel üdvözölte a rendezvény segítőit és támogatóit.

A Margaréta klub kellemes délutáni rendezvényén a nyugdíjasok beszélgettek, elfogyasztották közösen a vacsorát, sőt még táncra is perdültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!