Hírek

2014.06.16. 11:05

Margaréta-találkozó volt Perkátán

Perkáta - A Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre immáron hagyományt teremtve, rendezte meg tavaszi rendezvényét, a Margaréta-találkozót.

Bogó Anikó

Ezek a rendezvények kiváló alkalmat biztosítanak, hogy a környező települések nyugdíjas szervezetei találkozzanak egymással, a tagok jobban megismerjék a másik szervezet munkáját, ötleteket merítsenek, közösen szórakozzanak. A találkozón részt vettek pusztaszabolcsi, a ráckeresztúri, besnyői, beloianniszi, szabadegyházai és pentelei testvérklubok.

A résztvevő klubok vezetői, balról Siba Ignác a nyugdíjasklub egyik támogatója, jobbról dr. Nagy Andrásné perkátai vezető. Fotó: Bogó Anikó

– A rendezvényre nemcsak a helyiek készülnek műsorral, hanem a vendégek is hoztak produkciót, mint minden alkalommal, amely, hol szórakoztató, hol megható – mondja a perkátai klub vezetője, dr. Nagy Andrásné. A délutánt a perkátai Rozmaring Énekkar műsora nyitotta, majd a besnyői nyugdíjasok görög táncát láthatta a közönség.

A ráckeresztúri táncosok ezúttal is a fellépő ruhára különös figyelmet fordítva fekete-fehér táncukat adták elő. Dovroczkiné Katika, a Pusztaszabolcsi Harmónia Nyugdíjas Klub vezetője a helyieknek kedveskedve Kapocs Mihály perkátai költő Hazatértünk című versét mondta el. A színpadi programot a ráckeresztúriak boszorkánytáncukkal zárták.

Jó hangulat, zene, beszélgetés – nagyjából ez volt est folytatásában. Mindenki jól érezte magát, és már a következő találkozót szervezik.

Címkék#perkáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!