Hírek

2016.06.21. 18:50

Máshonnan indul a busz! Ne az utolsó pillanatban érkezzenek ki a Béke térre az utasok

Dunaújváros - Legyenek körültekintők és szánjanak több időt a tájékozódásra, keressék megszokott sofőrüket!

Pekarek János

Sok olvasónk panaszkodik, hogy az Építők útján zajló közmű-korszerűsítési munkák miatt kényszerűen megszüntetett helyközi és helyi autóbuszmegállók pótlására kijelölt ideiglenes megállókat nem találja. Van, aki szerint a Volán : valójában a Középnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK) nem készült fel kellőképpen az ideiglenes helyzetre.

Nem mondom, hogy egyszerű, de kétségtelenül alapos térkép a Béke tér átszervezéséről: az új állások a Hunyadi útra kerültek

A nagy illusztrációnkon látható, leginkább egy bonyolult hálótervre emlékeztető térkép elérhető a KNYKK internetes honlapján. Lényege, hogy a Béke tér középső részén átmenetileg megszűnő kocsiállások a Hunyadi út két oldalára kerülnek, az egykori autószerviz, illetve a fedett uszoda közelébe.

Azonban a helyszínen is találhatók útbaigazítások, amit azt kis képünkön láthatják olvasóink. Minden egyes, áthelyezett kocsiállás oszlopán megtalálható az útbaigazítás, hogy honnan indulnak az autóbuszok a közműcserék ideje alatt. Az újonnan felállított indítóállásokra kiírták, hogy melyik végállomásra indulnak onnan a buszok, és menet közben milyen megállókat érintenek.

Segítenek a buszvezetők is, sőt, a forgalmisták is útbaigazítják, aki nem leli a járművét. Kérik, hogy az utasok a megszokottnál hamarabb menjenek ki a Béke térre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!