Hírek

2014.11.10. 18:05

eTwinning: másodikok lettek a dózsások

Dunaújváros - A Dózsa György Általános Iskola tanulóinak csoportja nemzetközi eTwinning programon vett részt a múlt tanévben.

Körmendi Erzsébet

A tanulók körében népszerű eTwinning projekt címe Europe so many faces volt. A diákok minden hónapban újabb és újabb feladatokat kaptak: bemutatták országunk nevezetességeit, valamint hagyományos magyar ételek receptjeit írták le angol nyelven, majd ezeket az ételeket, illetve egy-egy svéd, román és orosz specialitást el is készítettek, a főzést videón megörökítették, és a projekt többi résztvevőjének elküldték. Erről a munkáról a Budapesten megrendezett országos e-Twinning versenyen számoltak be október 16-17-én és teljesítményüket második helyezéssel jutalmazta a zsűri.

A Dózsa ezüstérmes csapatának tagjai

A Dózsa iskolát képviselő eredményes csapat tagjai láthatók a fenti képen: Illés Dominik, Kovács Dóra, Magyar Zsófia, Pahocsa Kristóf, Zsákovics Dóra (6.a osztály), Erdős Tamás, Kövér Barnabás, Molnár Lilla, Suta Anna (8.c osztály). A két felkészítő pedagógus Makkos Erika és Pavlicsek Csilla volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!