Másodszorra is tábort szerveztek a Perkátai szociális központban

2017. augusztus 11., 19:05 szerző: Horváth Dóra fotós: Horváth Dóra
komment
PERKÁTA Másodszorra szerveztek tábort gyerekeknek a szociális központban. Játszottak és az iskolára is készültek a program ideje alatt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Július 31-e és augusztus 4-e között ismét tábort szervezett a Perkátai Szociális Központ. A programot úgy állították össze, hogy minden gyermek találjon a maga számára tetsző elfoglaltságot.

Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az iskolakezdésre is már egy kicsit készüljenek a gyerekek - persze mindezt játékos formában. Memóriajáték, körülírás, mozdulatjátékok mind szerepeltek a repertoárban, és a táborozók szívesen vették ki a részüket belőlük. Népszerűek voltak még a szabadtéri elfoglaltságok, valamint a kézműveskedés és a filmklub is.

Ügyességi versenyeket szerveztek a gyerekeknek, akik sok szabadtéri programon vehettek részt Fotó: HD

A tábort szervezők gondoltak a nagy melegre is: egész nap folyadékkal látták el a résztvevő gyerekeket, valamint szendvicsekkel is megkínálták őket. Az utolsó napon lovas kocsis kirándulásra indultak el, aminek mindenki nagyon örült.

A gyerekek szívesen rajzoltak, kézműveskedtek

A gyerekeket a tábor végén iskolakezdési csomagokkal jutalmazták, árulta el Csomay Erzsébet, a program egyik szervezője.

Horváth Dóra

2017. augusztus 11., 19:05 szerző: Horváth Dóra fotós: Horváth Dóra

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...