Hírek

2015.05.20. 07:13

Medencét, bútort, telefont ígért a netes csaló - 171 embert vert át

Egy pomázi férfi egy internetes hirdetési oldalon medencéket, bútorokat és mobiltelefonokat kínált eladásra azonban a kifizetett terméket egyetlen vevőnek sem küldte meg. A dunaújvárosi rendőrök az ügyben vádemelést javasolnak.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csalás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást O. László 27 éves pomázi lakossal szemben.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2014. év elejétől kezdve egy internetes hirdetési oldalon medencéket, mobiltelefonokat, bútorokat és egyéb tárgyakat hirdetett meg eladás céljából. A vevők elutalták számlájára a megbeszélt összegeket, ő azonban egyetlen alkalommal sem küldte el a kifizetett árucikket. A rendőrök a büntetőeljárás során megállapították, hogy O. László 171 embert károsított meg.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!