Hírek

2013.07.14. 22:00

Mediterrán pengetés a Liget színpadán

Az ország két legjobb gitárosa - mondta egy hang és bólogattunk, bár visszatekintésünk szerint volt már mód ilyen mérvű kijelentésre, hiszen a mögöttünk hagyott héten pengetett a Liget színpadán Szűcs Gábor alias Little G. Wewill, ki több mint piacvezetőnek számít saját szakmájában.

Szabó Szabolcs

Nos, Horváth Dagi és Szűcs Antal Gábor e vasárnapi estén is ugyanazt és ugyanúgy bizonyította, amit a kezdő sorokban említettünk... Miszerint: lehet, hogy nem e két remek férfiember a világ két legjobb gitárosa, ám ez minket, dunaújvárosi hallgatókat nem érdekel.

Mert a Mediterrán Gitárduó néven fellépő párosnál nem kell jobb. Pontos és precíz kezek játszanak választékosan és követhetetlenül a hangszereken. Visszataps és elszállás: e kettőség tereli a virtuózok közönségét, akik talán nem tudják, de bizonyára sejtik, hogy e két derék férfiembernek jóval több van a fejében és a kezében, mint amit itt ma kijátszottak. Egy olyan koncertre lennénk kíváncsiak, ahol Horváth Jánost is nehéz helyzetbe hozza egy gitárpartnere. Nos, erre várhatunk, mert ilyen nem lesz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!