Hírek

2016.06.17. 07:07

Még a pizzát is ellopták - Sértettek jelentkezését várja a rendőrség

A dunaújvárosi rendőrök lopott robogót és kerékpárt foglaltak le. A nyomozók várják egy futár jelentkezését is, akinek a gépkocsijából mobiltelefont és pizzát tulajdonítottak el.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat lopás vétség megalapozott gyanúja miatt négy fiatalkorú fiú ellen.

A nyomozás során a rendőrök lefoglaltak egy fekete-lila színű robogót, továbbá egy sötétlila színű kerékpárt, amelyek a gyanú szerint bűncselekmény tárgyát képezik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a robogót 2016. február 2. napot megelőzően ismeretlen helyről, míg a kerékpárt 2016 januárjában Dunaújváros, Balogh Ádám utcából tulajdonították el.

A dunaújvárosi nyomozók a lefoglalt tárgyak tulajdonosainak jelentkezését várják.

Az eljárás során gyanú merült fel arra is, hogy az elkövetők 2016 januárjában Dunaújváros, Római városrészben egy futárautóból elloptak két darab pizzát és egy mobiltelefont, azonban a sértett az ügyben nem tett feljelentést.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy akitől a fenti tárgyakat eltulajdonították, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban éremleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!