Hírek

2016.06.17. 14:30

Baleset a Kossuth és Bartók utca kereszteződésénél: még mindig keresik a gázolót

Dunaújváros - Csütörtökön reggel egy ez idáig ismeretlen sofőr gázolt el a Kossuth és Bartók utca találkozásánál lévő gyalogátkelőhelyen egy fiatalembert. Az elkövetőt továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Szabó Szabolcs

Korábban megírtuk: egy ismeretlen gépjárművezető egy ismeretlen rendszámú autóval csütörtökön reggel 7 óra 20 perckor a Kossuth Lajos utca és a Bartók Béla utca kereszteződésében lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy 20 éves férfit, majd a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai továbbra is kérik, hogy aki felírta az elkövető rendszámát, tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban egyéb érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a helyi rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!