Hírek

2017.04.27. 18:40

Még mindig igazi élmény a napilap

Dunaújváros - Ahogyan az újság, most az újság előfizetése is mondhatni házhoz ment olvasóinkhoz, a hét folyamán a megyében lakó embereknek lehetőségük volt nagybevásárlás előtt vagy után előfizetést kötni a Dunaújvárosi Hírlapra.

Dunaújvárosi Hírlap

Az egyik ismert nagyáruházban mosolygós fiatalok várták az érdeklődőket, hogy tájékoztassák őket az előfizetés előnyeiről és feltételeiről.

Szabó Imrénét első körben köszönthettük újságunk előfizetőinek táborában. A hölgy visszatérő olvasónk, beszélgetésünk során kiderült, hogy korábban is volt előfizetése, de azt technikai okok miatt le kellett mondania. Az interneten folyamatosan olvasta az online portálunkon megjelenő cikkeket, a kézzel fogható, friss hírekkel teli reggeli napilap élménye mégis erőteljesebben ösztönözte az előfizetésre. Dunaújvárosiként számára nagyon fontos a helyi hírekről való tájékozottság.  "Mindig szeretek tudni az aktuális programokról, mikor, mi történik, és hova érdemes menni". A pultot meglátva nagyon örült, hogy az újság előfizetéséért nem kell további erőfeszítéseket tennie, hanem azt helyben, a kedves fiatalemberek segítségével egyből megkötheti.

Szabó Imréné eddig az online portálunkat olvasta

Szintén gratulálhattunk Szentkuti Tibornénak az új előfizetéséért, aki nem csak az újságnak, de a mellé járó megyekártyának is nagyon örült. A helyi hírek mellett nagy rajongója a kultúra rovatnak, és rendszeresen jár színházba, moziba. Hatalmas boldogság volt neki, mikor megtudta, mennyi kedvezményre jogosítja fel a kártya a tulajdonosát, segítségével akár az előfizetése árát is megspórolhatja. "Nagyon tetszik, hogy ilyen sokoldalúan felhasználható". Nyugdíjasként szereti, ha mozgalmas az élete, mindig érdeklődik az új és a fiatalos témák iránt, ezért az újságon szemmel is jól látható változás ígéretesnek és érdekesnek tűnt számára. Fontosnak tartja a fiatalos lendületet és a változást, amit az új formában megjelenő napilap is tükröz. A lapban megjelenő programajánlók segítik majd, hogy eldöntse éppen melyik dunaújvárosi vagy vidéki eseményre látogat el.

Szentkuti Tiborné mindig érdeklődik az új, fiatalos témák iránt

Sok olvasónk döntött úgy a hét folyamán, hogy a napilap vásárlása helyett sokkal kifizetődőbb, ha előfizetést köt, így a kiadó szorgos kézbesítőinek köszönhetően a lap még házhoz is jön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!