Hírek

2016.09.29. 18:10

Még nem dőlt el a pártcsata a Széchenyiben

Dunaújváros - Továbbra sem csitul a kampány a Széchenyiben. A diákválasztók ma dönthetnek.

Szabó Szabolcs

Még a legrutinosabb kampányguruk és elemzők sem tudják megjósolni, hogy mi lesz a Széchenyi István Gimnázium idei tanévre rendelt diákhetének végeredménye. A három induló kollektíva - Ambulancia, BÁR, Neverland - tegnap is mindent bevetett, hogy érdemben gyarapítsa a támogatók létszámát és egyben begyűjtse a lehető legtöbb pontot az immáron hagyományos, összpróbás vetélkedőn. Lapunk kirendelt kampányszakértő munkatársa csütörtökön délután fél négy magasságában érkezett a helyszínre, azaz a Széchenyi gimnázium tornaterméhez, ahol már teljes intenzitással hangoltak a pártalakulatok.

Az üzemi hőfok a küzdelmek során sem apadt. A három párt lánglelkű aktivistái mindent beleadtak a próbatételek során, hogy a lehető legtöbb pontot begyűjtsék. Az intézmény választási kódexe alapján a végső döntést voksaikkal ma mondhatják ki a széchenyis polgárok. Szoros befutó várható.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!