Még tart a licit - segíthetnek a súlyos beteg férfinak

2017. március 17., 22:57 szerző: Pekarek János
komment
Lassan, de javul annak a baracsi férfinak az állapota, akinek betegsége miatt, családja javára árverést rendeztek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Négyszáztízezer forintnál áll az a jótékonysági licit, amelyet a baracsi önkormányzat internetes honlapján hirdettek meg egy egyedi faragású, díszes, tőrös botra, Aranyos Sándor népi iparművész alkotására. Az árverés célja, hogy minél több pénzzel tudja támogatni a község Simon Attilát, Baracs megbecsült polgárát és négygyermekes családját, amely nehéz helyzetbe került a családfő (a vasmű esztergályosa) második éve tartó rákos betegsége miatt. A nevezetes tőrös botokra korábban érkezett már nyolcszázezer forintos ajánlat is - a mester azonban mindeddig nem bocsátotta áruba alkotásait, csak a Simon-család esete késztette erre.

Az árverés március 31-ig tart, licitálni e-mailben lehetséges, tízezer forintos lépésekben. Az árverés lezárulása után két héten belül megkapja a nagylelkű tulajdonos tőrös botját, saját, rézveretű névtáblával ellátva.

Simon Attilát tegnap kérdeztük meg arról: hogy van? Mint mondta, legutóbbi vizsgálatai szerint nincsenek már rákos sejtjei a nyakában, de van egy duzzadt nyirokcsomója. Két hónap múlva esedékes a következő kontrollvizsgálat. Betegsége alatt 70 kilós volt: most 83.

 

 

Pekarek János

2017. március 17., 22:57 szerző: Pekarek János

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...