Hírek

2016.12.12. 17:35

Megérkezett Mezőfalvára is a Mikulás

Mezőfalva - Miként győzi a Mikulás ezt a rengeteg munkát, szinte egyidőben ott lenni mindenhol - talán csak a gyerekek a megmondhatói.

Horváth László

Mezőfalvára december 6-án délután kopogtatott be a Mikulás

Mert ők biztosan jóban vannak a piros ruhás, nehézkesen mozgó, de az aprónépre mindig mosolygósan tekintő nagyszakállúval. Így volt ez kedden délután is a mezőfalvi Kiss Kálmán Művelődési Ház nagytermében, mikor játszóházzal és zenés Mikulás-váró programmal várták a kicsiket és kísérőiket. Az ünnepi díszek készítése után Polgár Lilla és Farkas Erik színészek adtak elő téli történeteket a gyerekeknek, majd a műsor végén valóságosan is megelevenedett Mikulás apó az édességet rejtő zsákjával. Naná, hogy ezen a délutánon csak jó gyerekek kezei emelkedtek a magasba, mikor az éves jóságot firtatta a nagyszakállú.

Polgár Lilla és Farkas Erik színészek téli, zenés történetekkel szórakoztatták a mezőfalvi gyerekeket Fotó: Horváth László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!