Hírek

2014.10.13. 16:35

Megerősítették a képviseletet

Dunaújváros - A fideszes társakkal ünnepelt vasárnap este dr. Dorkota Lajos és dr. Galambos Dénes. Tőlük kértünk rövid értékelést.

Körmendi Erzsébet

 

Dr. Dorkota Lajos továbbra is mindent megtesz a városért

Dr. Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke, a város korábbi országgyűlési és közgyűlési képviselője, aki kormánymegbízotti és mostani elnöki pozíciójában is szívügyének tekintette város fejlesztésének elősegítését azt mondta: továbbra is minden erővel azon lesz, hogy támogassa Dunaújvárost. A győzteseknek gratulált és bízik benne, hogy a város érdekében folytatják a munkát. Szavaiból kiderült: felhívta Pintér Attilát, Tóth Kálmánt, gratulált nekik is, és arra kérte őket bízva a szocialisták együttműködésében hogy támogatják a városvezetést a célok elérésében. A MEKH elnöke elismeréssel szólt Cserna Gábor elmúlt négy évi tevékenységéről, amit a Fidesz-szervezeten belül a lassú építkezés, városi szinten a kimagasló teljesítmény jellemzett. Ennek köszönhető, hogy Cserna nagy fölénnyel nyerte meg a polgármester-választást, valamint a párt jelöltjei a vártnál is magasabb számban szereztek mandátumot a közgyűlésben. Győzelemre számítottak, ám ilyen arányúra nem, tette hozzá Dorkota.

Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő köszönetet mondott Dunaújváros Megyei Jogú Város polgárainak, hogy a 2010-es önkormányzati választásokhoz képest is Fidesz tovább növelte képviselőinek számát a közgyűlésben, és Cserna Gábor döntő fölénnyel nyerte a mandátumot. Az országgyűlési képviselő körzetére kitekintve kiemelte azt is, hogy a környező településeken is jól szerepeltek a Fidesz-KDNP jelöltjei.

- Nagyvenyimen, Kulcson, Pusztaszabolcson, Ercsiben és Perkátán a kormánypárt polgármesterjelöltjeinknek szavazott bizalmat a választásokon résztvevők többsége, ami komoly eredmény. Ráadásul öt település közül háromban először szerzett mandátumot a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje - mondta Galambos Dénes.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!