Hírek

2013.12.09. 06:50

Meggyúlt a második gyertya

Dunaújváros - Advent második hétvégéjén sok helyütt szerveztek programokat, de a Mikulás is számos helyen felbukkant még szombaton és vasárnap.

Gallai Péter

Nem unatkozott a Mikulás a hétvégén. A fővárosi XV. kerületi, Kolozsvár utcai iskola elsős és másodikos gyerekei is jártak nála

Már csak két hét van hátra és ismét itt a szeretet ünnepe. A közelgő karácsonyt az adventi koszorúkon meggyújtott második gyertya is jelzi. Dunaújvárosban és a környező települések szinte mindegyikén műsort szerveztek ennek alkalmából, de szombaton és vasárnap még a Mikulás is ellátogatott több helyre, Nagykarácsonyban például ünnepi hétvégét tartottak. A Mikulásházat gyerekek sokasága kereste fel, és bizony elég messziről is jöttek csoportosan és egyénileg is azért, hogy személyesen találkozzanak az ajándékosztóval, no meg önfeledten játszhassanak, koncertet hallgassanak, mesejátékot nézzenek a Mikulás főszereplésével.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!