Hírek

2017.06.05. 14:40

Megkezdődik a grillszezon

DUNAÚJVÁROS Főzni bárki tud! Na de grillezni? A bükkfaszén jellegzetes illata, a húsokról lecsöpögő páclé sistergése és a jóízűen falatozó vendégek látványa mennyei - így vélekedik az élményről Serényi Zsolt, a Tetovált Séf.

DH-információ

- Természetesen a hús van a középpontban, de érdemes gondoskodnunk valamilyen könnyű köretről is - javasolja a szakember, aki például Cézár- vagy görög salátát ajánl a kerti partikra. Emellett arra figyelmeztet, hogy ügyeljünk a hús sütésére, amely nem lehet a grillezés végén égett, de véres sem.

 

Ne essünk kétségbe, ha nem sikerül rögtön úgy, ahogyan vártunk, merjünk kísérletezni, egy kis gyakorlással a siker biztosan nem marad el - biztat Serényi Zsolt, mivel szerinte, grillezni is bárki tud!

Exkluzív tipp kezdőknek: A tökéletes grillezéshez három dolog kell: csirke- vagy sertéshús, megfelelő fűszerek, amibe közvetlenül sütés előtt forgatjuk a falatokat. Valamint egy jó társaság, a család vagy a barátok, akikkel szívesen és boldogan ülünk le egy asztalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!