Hírek

2016.07.31. 17:01

Megmutatták, hogy ki, mit tud

Perkáta - Ki, mit tud? versenyen mutatták meg a nyugdíjas klubtagok tehetségüket Perkátán. Jó hangulatú, mosolygós délelőttöt sikerült szerveznie az örökké vidám egyesületnek.

Horváth Dóra

Július 29-én Ki, mit tud? vetélkedőt szervezett a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre Perkátán. A programra a helyi szociális központ udvarán várták a vendégeket, hangulatos díszletek között. Az eseményre meghívták a szervezők többek közt a besnyői és pentelei nyugdíjasklubok képviselőit, valamint jelen volt Bogó Anikó, Perkáta alpolgármestere is, aki köszöntötte a résztvevőket.

Kőszegi Juliska néni szavalja a közönségnek az „A fülemile” című verset

A Rozmaring Énekkar dalolt. Jobbról az első dr. Nagy Andrásné, a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének vezetője Fotó: Horváth Dóra

A színpadon elsőként a perkátai Rozmaring Énekkar mutatkozott be, vidám, nyári nótákkal. Őket követte Fülöp Irén, aki Csokonai Vitéz Mihály: A reményhez című versét szavalta el a közönségnek. Majd A fülemile című verset adta elő Kőszegi Juliska néni, továbbá a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének táncoslábú csapata mutatott be egy country koreográfiát. A produkciókat nagy tapssal jutalmazták a nézők, s a program végén az egyesület egy ínycsiklandozó ebéddel lepte meg a fellépőket és a vendégeket egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!